Lyssna på ljudböcker på resan

Att lyssna på ljudböcker blir allt mer populärt. Fler och fler svenskar har upptäckt detta smarta bokformat. Det passar särskilt bra för resor eftersom du slipper packa tunga romaner i bagaget, du behöver bara ladda ned de böcker du vill lyssna på. Du kan lyssna från datorn, surfplattan eller telefonen. I det här blogginlägget kan du läsa mer om ljudböcker, varför de passar på resan samt var du hittar spännande titlar.

Trendiga ljudböcker

En rapport om svenskarnas internetvanor visar att en tredjedel lyssnar på ljudböcker. Det är en ökning jämfört med föregående år vilket tyder på att ljudbokstrenden är här för att stanna. Det finns många fördelar med ljudböcker, bland annat att de inte kräver någon plats vilket gör dem utmärkta att ta med på semestern istället för böcker. Många upplever det också lättare och mer avslappnande att ta del av böckers innehåll i ljudformat..

Stort urval av boktitlar

Ljudböcker är det perfekta sättet att lyssna på romaner eller biografier på semestern. Oavsett om du är i hängmattan, på stranden, på flyget eller i bilen kan du lyssna. Det finns ett stort utbud på nätet vilket gör att du kan välja precis de boktitlar som faller dig i smaken. Online så hittar du inspiration samt en lista på ljudböcker som passar särskilt bra på semestern.